Billedet viser et udsnit af omtalen fra Politiken, december 2015.
Opslaget viser tre H.O.W. puder, to lænestole og en artikel om britiske design plakater.

 

Politiken d. 13. december 2015

Blindes Arbejde – nu også med puder

Af Lars Hedebo

DEN ERHVERSDRIVENDE FOND Blindes Arbejde har tradition for at lave ganske glimrende produkter. I deres butikker i København og Aarhus kan man finde håndlavede opvaskebørster, cykelkurve og fejekoste. Og nu kan man også finde håndvævede puder.

Puderne er unikke, og de grafiske mønstre udfordrer ikke blot øjet, men også fingrene. Kører man fingrene over stoffet, kan man mærke strukturerne i vævningen og få en sanseoplevelse. Hands On Woven kalder Blindes Arbejde projektet, der er kommet i stand med tekstildesigneren Rosa Tolnov Clausen. Hun har skabt en såkaldt ´taktil værktøjskasse`, som bliver stillet til rådighed for de synshandikappede vævere hos Blindes Arbejde, så de ud fra følesansen kan træffe en række vævetekniske valg til at arbejde med på deres skaftevæve. Dermed er væverne med til at designe deres egne tekstiler, mens de bliver skabt. De færdige tekstiler bliver syet op til sofapuder, der hænger sammen rent visuelt, men også fungerer fint alene.

Hands On Woven blev af kunstfonden udpeget som en del af Danish Craft Collection sidste år og blev blandt andet præsenteret på designmessen Maison & Object i Paris.

Puderne, der er fremstillet af væverne Winni Hahn Pedersen og Tina Wibe, er ikke helt billige. De koster 1.295 kr., men så er der garanteret heller ikke andre, der har en pude magen til. Puderne er fremstillet i ren uld og kan købes hos Vi Ses, som de to butikker hedder, som Blindes Arbejde driver København og Aarhus.

 

 

 

Opslaget viser en H.O.W. pude præsenteret sammen med en række genstande såsom keramik og plaider.

 

MS Berlingske, december 2015

10 stykker design, fra iransk kelim til japansk keramik

af Annette Suhr

H.O.W. (Hands On Woven) er unikke håndvævede puder i uld designet og vævet af tekstil håndværkere hos Blindes Arbejde. Måler 30x50. Fås også I sort/hvid, sort/rosa, sort/gul og sort/grøn. Pris 1.295 kr.

 

 

 

Opslaget viser fire H.O.W. puder stablet samt en række andre design genstande bl.a. en sofa.

 

Børsen, d. 13. november 2015

Kontrast I sort og hvid

Når man har svært ved at se, er det særligt vigtigt, at fingrene fornemmer, det de rører. Blindes Arbejde I Aarhus og København har udviklet en ny serie puder, H.O.W. Hands On Woven, designet med netop det formål at skabe en helt særlig oplevelse mellem hånd og øje, fagudtrykket hedder taktilt. Blinde og svagsynede vævere har sammen med tekstildesigner Rosa Tolnov Clausen, været med i designprocessen af de unikke tekstiler og skabt de grafiske mønstre ved hjælp af tykkelsen på garnet, væveteknikker, der kan føles og stor kontrast i mønstrene.

Missionen var at skabe et socialøkonomisk, bæredygtigt og designinnovativt projekt, som gør synshandicappedes håndværksmæssige kompetencer og sociale selvforståelse større. H.O.W. er i år udpeget til Danish Craft Collection 18 af kunstfonden og Kulturstyrelsen. Handsonwoven.wordpress.com

 

 

 

Opslaget viser fire H.O.W. puder stablet samt en række andre design genstande.

 

JP Living, søndag d. 15. november 2015

kke bare til pynt

H.O.W. betyder ”Hands On Woven” og er en kollektion af puder, som er designet til at give en såkaldt taktil oplevelse også, når man rører dem. Det giver særlig god mening for de håndværkere, der producerer dem er nemlig blinde og væver pude betrækkene på Blindes Arbejde i København og Aarhus. www.handsonwoven.wordpress.com

 

 

 

Opslaget viser fire H.O.W. puder stablet samt en række andre design genstande.

 

Søndag, uge 49, 2015

 

 

Artikel fra Liebhaverboligen jan 2016. I artiklen er der et billede af en pude vist for fra. 4 puder stablet og et billede af to hænder der føler på det sort/hvide H.O.W. tekstil.

 

Artikel i Liebhaverboligen, januar 2016.

H.O.W.?

Når værdifulde kompetencer hos blinde og svagsynede resulterer i moderne design.

Hos Blindes Arbejde hænger forretningsdelen og den sociale del uløseligt sammen. Som social økonomisk virksomhed geninvesteres alle midler I den sociale mission. Overskud går til nye projekter og til at skabe arbejdspladser for blinde og svagsynede. Hands On Woven tekstilerne er meddesignet og produceret af væverne hos Blindes Arbejde. Materiale og farvekontrast samt de taktile mønstre giver de synshandicappede vævere mulighed for at skabe unikke tekstiler til puder.

www.handsonwoven.dk

Faktaboks:

Tina Wibe er en af fag og vævelederne, der har et dobbelt handicap med syn- og hørenedsættelse. Tina Wibe er uddannet væver fra Institut for Blinde og Svagsynede i 1996. Væveuddannelsen er 6 årig. Har arbejdet hos Blindes Arbejde siden 2005 i en beskæftigelse på særlige vilkår.

Rosa Tolnov Clausen er tekstildesigner uddannet fra Designskolen Kolding i 2013. Rosa Tolnov Clausen blev i juni 2014 ansat som intern tekstildesigner i Blindes Arbejde i en projekt stilling.

Hvordan opstod ideen til H.O.W.?

”Det var mit afgangsprojekt fra Designskolen Kolding tilbage i 2013, der dannede grundlag for H.O.W. projektet”, fortæller Rosa. ”Jeg har i mange år været optaget af lokal produktion af tekstiler i Europa – både industrielt og håndvævet. Blindes Arbejde er et af de eneste steder, der producerer håndvævede tekstiler i Danmark. Så da jeg hørte, at de var interesserede i et samarbejde, var det oplagt at skabe kontakten. Jeg besøgte væveafdelingen i Aarhus og oplevede en god atmosfære. Desuden blev jeg fascineret af de mange forskellige systemer, der anvendes af væverne.”

Rosa fortæller videre: ”Da jeg ville arbejde med meddesign, skulle jeg lægge vægt på, hvordan man træffer bevidste vævetekniske valg som synshandicappet væver. Jeg udarbejdede en ”meddesign værktøjskasse” med fire elementer – en grundstruktur, et dekorationselement, en komposition og en farve/materiale kombination. Indenfor hvert kategori var der tre til fire muligheder, væveren kunne vælge imellem og kombinere på kryds og tværs.”

Læring og udvikling, når håndværker og designer mødes

Tina forklarer: ”Da Rosa præsenterede projektet for os, var min indstilling med det samme positiv. Jeg glædede mig til at får styrket mine faglige kompetencer, opdage nye væveteknikker samt at blive ansvarlig for og meddesigner af, et nyt produkt. I projektet har det været vigtigt for mig og væverne at blive taget med på råd hele vejen. Således at alle har fået en tryg og forståelig ramme at arbejde indenfor.”

”Min største personlige udfordring har været, at vores udgangspunkt for at tale væveteknisk sprog er forskelligt, og at jeg som seende kan tage ting for givet,” fortæller Rosa, og Tina forsætter; ”Jeg ved nu, hvor vigtigt det er at have et fælles sprog i en ny og anderledes håndværksproces og betydningen af at være åben overfor nye måder at gøre tingene på.”

Hvordan bliver følesans, blindhed og minimalt syn til nyt eksklusivt og unikt design?

Rosa forklarer: ”I arbejdsprocessen er der hele tiden en af at finde det, der fungerer bedst på væverens præmisser. Det resulterer i nogle meget smukke tekstiler, som jeg aldrig selv ville have været i stand til at sammensætte. Det er netop de taktile/følbare valg, der skaber pudens visuelle fremtoning.”

Tina fortæller: ”Ud over vores valg af farver og mønstre har jeg været optaget af, at vi kunne arbejde i ren uld, fordi det er rigtig godt at arbejde med.” Rosa tilføjer, at der i H.O.W. er stort fokus på samarbejdet med andre danske virksomheder om materialer, inder puder og emballage. Dette er for at få et bredere perspektiv på kvalitet og bæredygtighed i produktet.

Ud over dette er stoltheden over at se de færdige puder ude i handlen ubeskrivelig stor. Som Tina udtrykker det. Når en af mine kollegers puder bliver solgt bliver jeg så glad over at høre deres begejstring, og så giver det så meget mening med det, vi har fået sat gang i.”

 

 

 

Billedet viser opslaget i Aarhus Onsdag fra d. 6. januar 2016.

 

Aarhus Onsdag, d. 6. januar 2016

Blinde væver puder

Aarhus: Et design fra H.O.W. (Hands On Woven), vævet og meddesignet af synshandicappede vævere fra Blindes Arbejde I bl.a. Aarhus, har resulteret I en række nye puder.

Blindes Arbejde er en rummelig arbejdsplads, der har beskæftiget synshandicappede indenfor forskellige danske brugshåndværk siden stiftelsen i 1929.

Væveafdelingen hos Blindes Arbejde er et af de får tilbageværende produktionssteder af vævede tekstiler i Danmark. I væveafdelingen hos Blindes Arbejde håndvæves tekstiler på klassiske skaftvæve. Her en løbende produktion af viskestykker samt forskellige bestillingsopgaver. Blindes Arbejde har væveproduktion i København, Aarhus, Odense og Slagelse. Desuden arbejder et antal vævere også som hjemmevævere. Det er her i væveafdelingen, at meddesign-projektet H.O.W. har fundet sted. Ideen til H.O.W. opstod som tekstildesigner Rosa Tolnov Clausens afgangsprojekt fra Designskolen Kolding i 2013.

Rosa Tolnov Clausen skabte e værktøjskasse til synshandicappede vævere, hvorfra væverne med følesansen kan træffe en række vævetekniske valg, som de kan kombinere i et stykke vævet tekstil, de derefter væver. Dermed bliver væverne meddesignere af de tekstiler, de væver, og hvert tekstil bliver unikt. Tekstilerne bliver derefter syet op til puder.

Resultatet af samarbejdet er en kollektion af puder i 100 procent uld, som i 2014 blev optaget i Danish Craft Collection 18 og udstillet i Paris på messen Maison & Object. Samarbejdet mellem væverne hos Blindes Arbejde og Rosa Tolnov Clausen fortsatte, og der arbejdes på at gøre værktøjerne for med-design endnu bedre. Puderne kan bl.a. ses og købes hos Blindes Arbejde i Aarhus og på www.handsonwoven.dk. pcb

 

 

 

JP 6. marts side 1. Her sidder Jette ved væven, hun er i gang med at væve et blåt H.O.W. tekstil. Desuden er der på opslaget et billede taget af hjørnerne af to H.O.W. puder. En hvid og en beige.

 

 

JP 6 marts side 2. Tekstildesigner Rosa Tolnov Clausen er kommet meget tæt på de seks vævere hos Blindes Arbejde, som hun gennem to år har udviklet pudedesignet sammen med. Her sidde Rosa Tolnov Clausen sammen med væver Jette Olsen på værkstedet i Aarhus.

 

 

JP 6. marts side 3. Der er fire billeder på siden. Et der viser fire væve prøver med forskellige H.O.W. mønstre vævet i sort/hvid. Et der viser en masse væve værktøjer lagt ud. Treje billede viser Jette siddende ved væven fotograferet oppe fra. Fjerde billede billede viser et nærbillede af Jettes hænder, der mærker efter på væven.

 

JyllandsPosten 6. marts 2016

Puder, der skal føles

Sammen med Blindes Arbejde har tekstildesigner Rosa Tolnov Clausen gjort brug af værdifulde kompetencer hos blinde og svagsynede og skabt et high-end pudedesign. 

Af Louise Witt

”Væverne hos Blindes Arbejde er utroligt dygtige. Dem har jeg virkelig lært meget af”, fastslår tekstildesigner Rosa Tolnov Clausen.

Det var lidt et tilfælde, at designeren fra Designskolen Kolding kom til at arbejde sammen med Blindes Arbejde med et pudedesign, der siden har fået stor anerkendelse. Første version af det fælles pudedesign, kaldet Hands on Woven – H.O.W, blev i 2014 udvalgt til Danish Craft Collection, der hvert år præsenterer det bedste, nutidige danske kunsthåndværk og design på bl.a. internationale messer. Nu har Rosa Tolnov Clausen udviklet anden version. 

Lokalt håndværk

Hvorfor skal det hele laves i Kina? Det var egentlig Rosa Tolnov Clausens tanke, da hun skulle i gang med sit afgangsprojekt fra Designskolen Kolding og havde et ønske om at tage udgangspunkt i lokal produktion.

Blindes Arbejde, der i snart 100 år har arbejdet med at beskæftige blinde og svagsynede inden for forskellige håndværk, havde nogenlunde samtidig henvendt sig og efterspurgt samarbejde med studerende, og sådan blev de matchet.

Da Rosa Tolnov Clausen kort tid efter besøgte Blindes Arbejde, helt nøjagtigt værkstedet i centrum af Aarhus, vidste hun med det samme, at det bare var det helt rigtige.

”Jeg var vild med stemningen og systemerne for eksempelvis at lave et kludetæppe.  Når du ikke har dit syn, skal du jo vide nøjagtigt, hvor alting er. Det kunne jeg virkelig lære noget af i mit eget værksted”, siger hun.

Da den unge tekstildesigner kom med de første prøver på sit pudedesign, fik hun en ny erkendelse:

”Vi vil altså ikke arbejde med det garn. Det er ikke rart at røre ved”, var bl.a. responsen fra væverne.

”Og de havde jo ret. Det var jo egentlig bare nogle farveprøver, jeg havde lavet. Jeg havde kun tænkt på udseendet, ikke på hvordan det føltes – altså det taktile. Så blev det hele lige vendt på hovedet for mig”, smiler Rosa Tolnov Clausen, der er taknemlig for, hvordan samarbejdet har skærpet hendes sanser i designprocessen.

Lighed med grønlandske perlemønstre

Det endelige resultat, der nu ligger i Blindes Arbejdes butiksvinduer – og er på vej ud i flere andre interiørbutikker, bl.a. på museet Arken - er et resultat af dialogen mellem hende og de seks vævere fra Blindes Arbejde, der har været involveret i projektet.

Udgangspunktet er fem forskellige, helt enkle og grafiske vævebindinger, som Rosa Tolnov Clausen har fundet i en af vævningens grundbøger – Vævebogen af Paulli Andersen.

”Det minder mig om strukturen som grønlandske perlemønstre”, lød en af de første kommetarer fra væverne til designeren, og selvom teknikken er en anden, er der rigtigt nok er der tale om klassiske, skandinaviske vævebindinger.

Rosa Tolnov Clausen har valgt to uldgarner i markant forskellige tykkelser for at skabe kontrast og gøre strukturen i vævningen så følbar som muligt for væverne. Kontrasten i farver – for eksempel sort/hvid – er valgt af hensyn til de svagsynede vævere, så de har de bedste muligheder for at se forskel.

For brugerne skaber det et pudedesign, der udfordrer øjet, men også giver en sanseoplevelse, når man går på opdagelse med fingrene.

Samtidig er hver enkelt pude helt unik. Som udgangspunkt skal væverne sammensætte to bindinger, men nogle gange sammensætter de tre eller fire.  Væverne sammensætter designet med udgangspunkt i enkelte dogme-regler fastsat af Rosa Tolnov Clausen.

Et mærkat på puden fortæller køberen i butikken, hvem der har siddet bag væven.

Med-design er udfordrende

Det kunne være Jette Olsen, som arbejder i værkstedet, da JP Bolig kigger forbi.

For 57-årige Jette har vævearbejdet været en vigtig del af tilværelsen, siden hun som 16-årig mistede synet. Hun har taget kurser på Blindeinstituttets Væveskole og lagt mange arbejdstimer i værkstedet.

”Førhen vævede jeg viskestykker, men det er den samme ensartede flade hele tiden. Det her er meget mere spændende og udfordrende for mig, fordi jeg skal jo væve et mønster – og jeg har selv indflydelse på det”, smiler hun.

Dagens humør og energiniveau afgør designet, fortæller hun, der tager turen fra Silkeborg med tog.

”Man kan se det på mønstrene. Om jeg vælger de lange mønstre, hvor man ikke skal skifte retning så tit, eller de mønstre, der har mange skift”, fortæller hun.

Rosa Tolnov Clausen håber, projektet H.O.W. kan være med til at skabe en renæssance hos Blindes Arbejde:

”Tidligere var væveafdelingen hos Blindes Arbejde stor og havde mange opgaver, fx at væve gardiner til Rigshospitalet. Lige nu er Blindes Arbejde inde i en rivende udvikling igen, og jeg kunne ønske mig, at projektet her kan være med til at skabe vækst og give flere unge mennesker, som er blinde eller svagsynede, lyst til at gå ind i arbejdet”, siger hun.

 

FAKTABOKS

Blindes Arbejde

Blindes Arbejde, stiftet i 1929, har som hovedformål at beskæftige blinde og svagsynede.

Lige nu beskæftiger Blindes Arbejde ca. 70 medarbejdere – de fleste på Blindes Arbejdes værksted i København, men også på værksteder – eller fra medarbejdernes egne hjem – i resten af landet.

Arbejdet er bl.a. at fremstille håndgjorte børster og koste efter gamle traditioner, at håndflette kurve i naturpil, omflette stolesæder og at væve kvalitetstekstiler, bl.a. viskestykker og puder. 

Blindes Arbejde har butikker i flere byer – butikkerne er navngivet med god dansk humor og hedder: ”Vi ses”. De ligger i Horsens, København, Odense, Slagelse og Aarhus.  Det er også synshandicappede, der betjener i butikkerne.

 

Rosa Tolnov Clausen

Rosa Tolnov Clausen (født i 1985) er uddannet tekstildesigner fra Designskolen Kolding (2013).

Hun har en forkærlighed for væveteknikker og traditioner.

Det var på et udvekslingsophold på Kunsthochschule Berlin Weissensee, at hun blev grebet af vævens muligheder. Her lavede Rosa Tolnov Clausen et projekt, hvor hun fotografier i vævearbejder – bl.a. fandt hun på at væve med båndsalat fra gammeldags kassettebånd.

Hun har siden rejst en del både i forbindelse med studiet og efter for at studere traditionerne i andre lande, bl.a. i Finland, Italien og Japan.

Samarbejdet med Blindes Arbejde var en del af Rosa Tolnov Clausens afgangsprojekt fra Designskolen i Kolding. Pudedesignet blev siden udvalgt til Danish Craft Collection 18, der hvert år præsenterer det bedste, nutidige danske kunsthåndværk og design har været udstillet på bl.a. messen Maison et Objects i Paris.

H.O.W. er støttet af 15. Juni Fonden, Blindes Støttefond, Ernst og Vibeke Husmans Fond og Statens Kunstfond.

Hun har bl.a. udstillet kunstinstallationen “Can a Room be a Loom?” (”Kan et rum være en væv?”, red.) på Fuori Salone i Milano. Her var en container omdannet til en kæmpe væv, hvor de 2500 besøgende over fem dage var med til at skabe fire kæmpemæssige tekstiler.

Rosa Tolnov Clausen er lige flyttet til Finlands hovedstad, Helsinki:

”Her står der væve i mange kælderrum under lejlighederne, og du kan finde mange fine håndvævede ting i byens genbrugsbutikker. Jeg oplever, at håndvæve-traditionen er tættere på folk i Finland end i Danmark – det virker, som det kun er en generation siden, at vævearbejdet foregik i de fleste hjem. Jeg synes, det er meget lærerigt for mig”. 

 

BILLEDTEKSTER

Side 1

”Jeg kan genkende Jettes vævning blandt mange andres”, siger tekstildesigner Rosa Tolnov Clausen.  ”Det særlige ved Jette er, at hun væver med sådan en ensartethed, at tekstilet altid er præcis 52,5 cm, når jeg måler efter til sidst. Det er meget akkurat”, siger designeren.

Puderne, der måler 30 cm gange 50 cm, koster 1295 kr. stykket.

Side 2

Tekstildesigner Rosa Tolnov Clausen er kommet meget tæt på de seks vævere hos Blindes Arbejde, som hun gennem to år har udviklet pudedesignet sammen med. Her sidde Rosa Tolnov Clausen sammen med væver Jette Olsen på værkstedet i Aarhus.

Tekstildesigner Rosa Tolnov Clausen er netop flyttet til Finlands hovedstad, Helsinki, men kommer stadig indtil maj måned med jævne mellemrum hos Blindes Arbejde og har dialogen med væverne, hvis de har spørgsmål til arbejdet med det koncept til pudedesign, de sammen har udviklet: H.O.W – Hands of Woven.

Side 3

Da Jette Olsen var barn var hun en rigtig drengepige, der elskede at klatre i træer og lave andre stunts udendørs. Hun mistede synet som 16-årig og fandt interesse for håndarbejde. I begyndelsen af 20erne begyndte Jette at væve og glæden ved at væve har fulgt hende siden.

 

 

Billedet er et screenshot af artiklen fra hjemmesiden. I artiklen er der placeret billeder af tre hvide og en beige puder stablet oven på hinanden og fotograferet fra siden. Desuden er der et billede af en rød pude fotograferet forfra og halvdelen af en blå og lyserød pude.
Billedet er et screenshot af artiklen fra hjemmesiden. Man kan se to runde puder fra Place de Bleu. En med blå gradueringer og en med brune gradueringer. Desuden ser man igen  billedet af de tre hvide og den ene beige puder stablet oven på hinanden og fotograferet fra siden, samt billedet af en rød pude fotograferet forfra og halvdelen af en blå og lyserød pude.

 

http://365design.dk/produkter/socialoekonomiske-projekter-skaber-unikke-... 6 april. 2016

Socialøkonomiske projekter skaber unikke pudedesign

Hos Hands On Woven og Place de Bleu bliver socialøkonomi kombineret med håndværk, idet virksomhederne beskæftiger mennesker med hver deres udfordringer, men med et fælles mål: Unikt håndværk.

Indvandrerkvinder håndlaver puder
Hos tekstilvirksomheden Place de Bleu er der plads til håndlavede produkter udført af udsatte indvandrerkvinder. Virksomheden kan således kalde sig socialøkonomisk, da den samtidig med at producere og sælge designprodukter også opkvalificerer og beskæftiger kvinder med anden etnisk baggrund end dansk.

Den nye Gradient pudeserie er håndsyet i stoffer fra Kvadrat og har de rene linjer og klare farver tilfælles.

Taktilt design vævet af blinde
Hands On Woven er en kollektion af puder designet og vævet hos Blindes Arbejde i København og Aarhus. H.O.W.-pudernes design tager udgangspunkt i synshandicappede vævere for hvem det taktile – fladen der opleves gennem berøring – er en vigtig i valget af mønsteret og dermed væveteknikken. Her spiller tykkelsen af garnet, følbare vævemønstre samt høj kontrast ind, når væverne skal designe pudernes tekstiler.

Hver pude er unik og findes kun i et eksemplar. Derudover er puderne udført i 100 procent uldgarn, som bliver leveret fra Henrichsens Uldspinderi i Skive.

 

 

Billedet viser artiklen fra Politiken. Der er placeret fire H.O.W. puder stablet i øverste højre hjørene. I nederste højre hjørne er der et billede af en spinnemaskine fra Henrichsens Uldspinderi.

 

Politiken, 5. juni 2016

Få en blind pude til Wegnerstolen

Bare fordi man er synshandikappet er det ikke ensbetydende med, at man ikke kan være kreativ ved en væv. Det har foreningen Blindes Arbejde bevist med projektet Hands On Woven, H.O.W., hvor blinde vævere fremstiller, puder der ikke kun er smukke at kigge på, men også er dejlige at køre fingrene hen over. Grafiske, skarpe og bløde i udtrykket og så godt tænkt, at H.O.W. i april modtog en Danish Design Award i kategorien Feel Good. Og nu har Blindes Arbejde også indledt et samarbejde med det danske møbelfirma Getama, der producerer klassiske designermøbler af folk som Hans J. Wegner og Nanna Ditzel. Puderne fra H.O.W.-projektet kan derfor opleves i Getamas showroom i Frederiksgade 1 i det indre København. Forhåbentlig begynder Getama også at beklæde nogle af sine møbler med uldstofferne fra H.O.W., der er i 100 pct. naturfibre og indfarvet med miljøgodkendte farver med høj farve– og lysægthed hos Henrichsens Uldspinderi. Puderne findes i syv farvekombinationer og kan fås hos Getama og Blindes Arbejdes butikker i København, Slagelse, Odense, Horsens og Aarhus. lars.hedebo [at] pol.dk

 

BILLEDTEKST

Håndlavet. Sammen med designeren Rosa Tolnov Clausen har Blindes Arbejde sat en produktion i værk af vævede puder. Nu er samarbejdet udvidet til også at omfatte den klassiske møbelproducent Getama.

Skrevet i pressen om H.O.W.

 

Tak for omtalen.