Rosa Tolnov Clausen

Tekstil designer

 

Rosa er uddannet tekstildesigner fra Designskolen Kolding i 2013. Rosas tekstil projekter tager mange forskellige former, men involverer som oftest andre mennesker i skabelses processen, som altid er baseret på væveteknikker.

Billedet viser Rosas venstre hånd, der føler på tre forskellige H.O.W. puder. To grå og en gul.

Anne-Marie Pinder

Væver

 

Anne-Marie har arbejdet hos Blindes Arbejde i Nordvest siden 2009.

Mikael Hjorth

Væver og finérarbejder

 

Mikael har arbejdet hos Blindes Arbejde på Tomsgårdsvej i Nordvest siden 2013. Mikaels første væveprojekt var i forbindelse med opstarten af Hands On Woven i 2012. Mikael arbejder dels med at væve puder, dels på finérværkstedet.

Billedet viser Mikaels højre hånd, der justerer det hvide skudgarn i siden på den vævede flade.

Winni Hahn Pedersen

Væver, børstenbinder og butiksassistent

 

Winni har arbejdet hos Blindes Arbejde siden 2014. Winni binder både børster, væver puder og strikker for Blindes Arbejde. Desuden arbejder hun også som butiksassistent i butikken på Åboulevarden i Aarhus.

Billedet viser Winnis venstre hånd. Winnie er på billedet igang med at væve en rød H.O.W. pude, hun har netop skudt det røde skudgarn igennem og er ved at justere garnet i kanten.

Jette Olsen

Væver

 

Jette har arbejdet hos Blindes Arbejde på Åboulevarden i Aarhus siden 2007. Hun væver puder og viskestykker, desuden væver Jette viskestykker for Blindes Arbejde derhjemme. Jette begyndte først at arbejde med håndarbejde, da hun blev svagtseende som teenager. Dengang begyndte hun at strikke, og sidenhen er hun begyndt at væve.

Billedet viser Jettes venstre hånd der mærker efter på den lysegrå vævede flade.

Kirsten (Kis) Jensen

Væver

 

Kis har arbejdet hos Blindes Arbejde på Åboulevarden i Aarhus siden 2009 – næsten lige så længe, som afdelingen har eksisteret der. Kis mestrer mange forskellige håndarbejdsteknikker. Hun strikkede sin første trøje, da hun gik i første klasse.  I dag væver Kis både kludetæpper, viskestykker og puder for Blindes Arbejde.

Billedet viser Kis venstre hånd, der mærker kvaliteten på en hvid H.O.W. pude.

Tina Wibe

Fagleder og væver

 

Tina Wibe er fagleder i væveafdelingen hos Blindes Arbejde i Nordvest i København. Hun er uddannet væver fra Blinde Instituttets Væveskole i 1996. Tina var med til at genopstarte væveafdelingen her hos Blindes Arbejde i 2005.